Fair Use Policy

Fair Use wil niets meer zeggen dan redelijkheid van gebruik, waar mee we bedoelen dat wanneer er problemen ontstaan uit het gebruik van uw hostingaccount wij contact met u zoeken om te bespreken wat het probleem is en hoe dat kan worden opgelost.

Waarschijnlijk gaat het nooit gebeuren, maar stel dat uw zelf geschreven code een loop veroorzaakt die de processor enorm bezighoudt, of uw oude computer heeft een virus dat honderden email berichten probeert te versturen, dan spreken we van een calamiteit waarvoor we even contact met u opnemen.

Natuurlijk komt het weleens voor dat iemand bij ons een hosting account afsluit voor doeleinden die onze hosting schaden of onze servers overlast bezorgen. We spreken dan vooral over gebruik waarbij erg veel bandbreedte, geheugen of CPU gebruik wordt ingenomen. Voor deze klanten bieden wij een prima alternatief aanbod.

Indien iemand bij ons een hosting account afsluit om misbruik te maken van onze vriendelijke service of het account gebruikt voor onwettige doeleinden behouden wij ons het recht voor om het account te blokkeren.

Eigenlijk mag bijna alles, behalve:

Een aantal dingen zijn op onze servers niet toegestaan:

  • De opslagruimte van het hostingaccount voor andere doeleinden gebruiken dan het hosten van email, database en website.
  • Uw hostingaccount openbaar met anderen delen.
  • Auteursrechtelijk beschermde inhoud op uw hostingaccount plaatsen
  • Uw hostingaccount gebruiken voor bestandsopslag of het delen van bestanden.
  • Het hostingaccount gebruik voor het streamen
  • Het gebruik van inefficiënte, zware programma code, wat betekent dat er onredelijk veel resources van de server worden gevraagd.
  • Code die de server gebruikt voor het berekenen van priemgetallen/crypto.

Nog vragen ?

Neem gerust even contact met ons op.