Wanneer u uw website wilt voorzien van een betaal functie zoals  bijvoorbeeld iDeal, raden wij u een een account te openen bij Mollie.

Indien u gebruik maak van deze link, weet Mollie direct dat u gebruik maakt van onze diensten. Op deze manier wordt u aanvraag snel verwerkt en kunnen wij uw website gemakkelijker van de gewenste betaalmethoden voorzien.

Hulp nodig ?

Voor het aanvragen van een Mollie account moeten een aantal gegevens worden opgegeven, deze gegevens verwerkt Mollie in haar systeem om u te identificeren en om er zeker van te zijn dat zij de verwerkte betalingen naar uw bankrekeningnummer overmaken.

Het aanvragen van een Mollie account is niet erg ingewikkeld, en indien gewenst kunnen wij u helpen met het doen van de aanvraag.
U heeft dan in elk geval de onderstaande documenten nodig:

  • Uitdraai KvK Uittreksel
  • Foto van ID kaart of Rijbewijs ( voor en achterzijde, in kleur )

Indien er op het KvK Uittreksel meerdere aandeelhouders vermeld zijn, kan het zijn dat er ook om meerdere identiteitsbewijzen gevraagd wordt.

Na aanvragen ontvangt u logingegevens voor het Mollie portaal, zorg er voor dat deze gegevens veilig worden bewaard.
Met deze login gegevens kunt u uw transacties inzien en kunnen wij uw website verbinden en testen met Mollie.

Downloads

Het aanleveren van informatie voor het bouwen van een nieuwe website essentieel, immers kunnen we zonder uw input geen site bouwen.
Gelukkig bestaat de mogelijkheid dat wij informatie voor u verzamelen, tekst voor u schrijven en foto’s op locatie komen maken, maar hoe meer informatie u zelf kunt aanleveren, des te beter natuurlijk.

Deze checklist helpt u mogelijk bij het verzamelen van informatie: Download PDF